Shots!

Va på Ica tidigare idag och så hittade jag världens mest saknade glass, fast i nytt format och smak!
Nämligen Calippo shots!
Haha lite nostalgi, även fast den smakade typ twister :)
Annars har jag inte gjort så mycket idag, var ute i solen ett tag och sedan hjälpte jag min pojke att städa på hans rum. Så nu är det fint igen :)
Resten av kvällen blir det att bara ta det lugnt, utan något "mello" tittande, har ju inte sett någon del innan så tror inte att jag går miste om något! :)


Kommentarer
Postat av: Kvasthilda

Har jag svarat dig tidigare på det här med teckensnitt i Picasa? Minns inte vilka jag "pratat" med :)

Jag vet inte vad som kan vara fel om Picasa inte känner igen ditt teckensnitt. Om det är installerat i Windows teckensnittsmapp så borde det dyka upp även i Picasa. Förmodar att du startat om datorn nån gång sen dess också? Det där med datorer är ett helt eget kapitel som inte ens datortekniker alltid förstår sig på. Alla teckensnitt funkar inte med Picasa heller. Jag har några som tappar bokstäver, vissa funkar, andra inte o det om nåt är jätteskumt. Bleeding Cowboys är ett sån't teckensnitt. Har faktiskt inte kollat att alla syns i min Picasa heller. Har så många olika teckensnitt installerade så jag klarar mig med dem jag ser :)

Sen kan även antalet installerade teckensnitt påverka datorn. Ju fler det finns, desto sämre kapacitet får datorn. Men det var nåt helt annat.

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig annat än att ge tipsen att stänga Picasa, installera om teckensnittet o sedan öppna Picasa igen för att se om det dykt upp.

(det finns inga tips i Picasas eget hjälpverktyg?)

Postat av: Kvasthilda

Just ja. Det teckensnittet har jag också på min dator (kollade) o det syns i Picasa. Knepigt.

2012-03-12 @ 18:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0